Ja, vi har bestämt att Vega ska börja på Gymnastik och i söndags var den första dagen.

Men Vega skulle inte…

Jag köpte nya moccasiner till henne med Halo Kity. Men Vega skulle inte…

Jag sa till henne på morgonen att nu ska vi på gympa. Men Vega skulle inte…

Jag sa att vi får ialla fall gå dit och titta och det ville hon. Vi kom dit och barnen skulle samlas på ett ställe ( va nog 30 ungar) och vuxna skulle på ett för vi skulle få lite information. Sen skulle barnen värma upp med att gå i en ring och när musiken tysnade skulle de tex sätta huvudet mot en vägg eller armbågen på en röd ring på golvet. Alla reste sig utan Vega. En ledare kom och tog henne i handen och hon släppte inte på hela timmen vi va där. Sen skulle de gå en hinderbana och då fick jag gå bredvid. Men Vega skulle inte….

Hon ville slå en kullerbytta men då kom en flicka och ställde sig bredvid och väntade. Då ville inte Vega längre…

Där fanns en trampets (eller va det heter) som man studsade på och hoppade upp på en plint. Det va skoj men då satt föräldrar och tittade så det ville hon bara en gång.

Sen va det slut och Vega fick inte på kläderna fort nog. Hon ville bara hem. Då bestämde jag att vi ska gå dit en gång till (den tredje gången måste man betala) och prova. Vi kom hem och mormor och morfar kom på lunch.

SEN slutade inte ungen prata om gympan!!! Allt hon sa handlade om gympan och hur de gjorde och vad ledaren sa och att de fick springa och hoppa på ett ben!!!

Så NU vill hon på gympa igen och hoppas hoppas hon tycker det är skoj. Hade varit skönt om hon kunde springa av sig lite, men det är redan kl 9,00 på söndag morgnar och tycker det är liiiite tidigt…