Denna julen var det dags och åka till Staffanstorp till Malin redan kl 13.00. lunch och middag hann det blev innan ungarna inte orkade längre. Jultomten fick komma.

Saga hann öppna hela en paket sen tyckte hon det räckte. Så hon fick öppna paket hela veckan efter det. Fick rent för mycket och fick massor av puzzel. Blev mycket mindre nästa år.

Vega slet upp sina tills hon kom till en hård packet och upptäckte att där låg mammas gamla mobiltelefon Iphone 4s som hon fick. NU va hon en stor tjej ? Blev lite tårar hos både henne och hennes mamma när hon såg den ?

Dagen efter kom Johans familj till oss och åt julmat. Men det kommer de inte bli fler gånger. Kostar rent för mycket och ingen som äter någonting. Farmor kom in och sa att hon va redan trött på julmat och då hade de ätit det en dag innan!!!

Nyår tillbringade vi själv hemma. Vega va hos Jesper detta året så de va bara vi tre Vi har ju bjudit så många år till oss men ingen som kom så detta året sket vi i alla. Lite trist faktiskt men ändå ganska mysigt. Tänkte mycket på alla vi mist under året som gått. Mormor Evy, Morfar Arne och nu farmor Hulda.

Vi körde en sväng till ett fullt Emporia och köpte pennor till Saga på Panduro som de sålde ut. Så när vi kom hem fick hon måla i massor.

Johan lagade en super god oxfile och jag gjorde en chokladfondant till efterrätt. Men det va inte gott så de kommer jag aldrig göra igen!!!

Konstigt nog orkade vi vara uppe till nyår och fick se raketerna men Saga sov som en stock.